Alberlet.hu real estate agency

Keresünk Önnek albérlőt.

Alberlet.hu ingatlanreferensek. 2005. évtől több mint 10 000 megbízás, jelen pillanatban 30 kizárólag az ingatlan bérbeadás területén dolgozó ingatlanreferens segítségére számíthat.

Miért érdemes igénybe venni szolgáltatásunkat:

Nem kell otthon ülnie és várnia jelentkezőket, mi megkeressük, megtaláljuk azt, aki fizetőképes és Önnek is megfelel. Cégünk és munkatársaink mint a hazai lakóingatlan bérleti piac meghatározó szereplője évek óta tapasztalattal rendelkeznek a jó albérlő kiválasztásában. Ha valaki lakását ki akarja adni, akkor fontos szempont, hogy olyan albérlőt találjon, aki rendben fizet, a lakást nem lakja le, nem okoz kárt, megfelelő életvitelt folytat, nem veszik össze a szomszédokkal, nem használja a lakást illegális tevékenységekre.

Szintén kellemetlen a lakás kiadási procedúrában, hogy Önnek meg kell adnia a lakása címét egy csomó idegen embernek, akik ezzel visszaélhetnek. Bízza ránk ezt a munkát és már csak azokat visszük el a lakására, akik az Ön által adott szempontoknak megfelelnek.

A cég ügyvédi irodája rendszeresen segédkezik a speiális bérleti szerződések megkötésében. Önnek nem kell szerződést átfogalamaznia, mi elintézzük Ön helyett. Díjmentes szolgáltatásként, meghatalmazással az ügyvédi iroda elindítja a behajtási procedúrát, ha az albérlő valamiért nem fizetne Önnek.

MEGBÍZÁS BÉRBEADÁSRA:

További információ:

Barta Ákos
Ügyvezető
[email protected]
+36/30-905-6396

 

Irodánk:

1093 Budapest, Vámház körút 11. Alberlet.hu Ingatlan Kft. központ

Online megbízás